Hidroizolatii - Termoizolatii - Acumcom

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Monday, 17 October 2011 12:13

Separatoare de hidrocarburi, grasimi organice si amidon

Separatoare de hidrocarburi, grasimi organice si amidon

Descriere detaliata:
Oferim numai pentru comenzi ferme, toata gama de separatoare ACO: -Separatoare de hidrocarburi cu coalescenta, din beton armat, cu debite cuprinse intre 3 si 80 l/sec. (cu bypass), cu deznisipator inclus. Piesele componente din interior pot fi din PE-HD sau inox. garnitura de etansare este prinsa de corpul separatorului. -separatoare de grasimi organice din PE-HD sau inox, autoportante, cu debitul intre 1 si 4 l/sec, cu curatare manuala, semiautomata sau automatizata in intregime. Toate separatoarele sunt insotite de A.T., certificatul de garamtie si instructiuni de montaj in limba romana.

Accesorizare:
Capace carosabile cu clasa de sarcini B125 sau D400. Inele de aducere la cota

Domeniul de utilizare:
Pentru bucatarii si spatii de alimentatie publica; Pentru platforme, drumuri, benzinarii, ateliere; Pentru spatii industriale.


hidroizolatii,termoizolatii,hidroizolatii blocuri,hidroizolatii acoperisuri,hale industriale,hidroizolatii fundatii
Separatoarele de hidrocarburi se folosesc pentru a pre-epura apele infestate cu uleiuri minerale si produse petroliere si reintroducerea acestora in circuitul natural in scopul protejarii mediului inconjurator.
Separatoarele de hidrocarburi au ca domeniu de utilizare, statiile de distributie a carburantilor, serviceurile si spalatoriile auto, garajele industriale, rafinariile, punctele de incarcare-descarcare produse petroliere, alte obiective unde se scurg accidental ape infestate cu produse petroliere.
Separatorul OLEOPATOR este prevazut standard cu element de coalescenta.

You are here: Sisteme Rigole Carosabile ACO Separatoare de hidrocarburi, grasimi organice si amidon