Hidroizolatii - Termoizolatii - Acumcom

flickr facebook twitter digg stumbleupon feed

Screen

Profile

Direction

Menu Style

Cpanel
Monday, 17 October 2011 12:43

Sistemul de drenaj ACO LIGHT

Sistemul de drenaj ACO LIGHT

Cupolele luminatoare GRESCHALUX

hidroizolatii,termoizolatii,hidroizolatii blocuri,hidroizolatii acoperisuri,hale industriale,hidroizolatii fundatii
Se pot fabrica cu unul. doua, respectiv trei straturi vitrate, in forma de picatura, piramida sau zimti. Vitrarea poate fi facuta cu acril (PMMA), policarbonat (PC) sau polietilena (PET). Cupolele pot fi fixe sau mobile. Cele mobile, pe langa faptul ca lasa sa patrunda lumina naturala, sunt destinate si aerisirii zilnice, respectiv evacuarii fumului si gazelor fierbinti.
Deschiderea lor se poate efectua pe cale mecanica, cu electromotor sau pe cal pneumatica.Luminatoarele longitudinale NORLUX

hidroizolatii,termoizolatii,hidroizolatii blocuri,hidroizolatii acoperisuri,hale industriale,hidroizolatii fundatii
Se folosesc in primul rand pentru iluminarea naturala a halelor, incaperilor industriale sau a depozitelor. Vitrarea se executa din policarbonat celular. Cu ajutorul sistemului de profile NORLUX, aceste luminatoare pot fi realizate cu sectiune triunghiulara sau semicirculara. De asemenea, in cadrul acestor luminatoare pot fi create si suprafete de deschidere - ochiuri mobile - astfel incat sa poata fi utilizate pentru aerisirea zilnica, si/sau pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu.

You are here: Sisteme Rigole Carosabile ACO Sistemul de drenaj ACO LIGHT